FANDOM



BFTIADA

BFTIADA Icon

Host Picture

BFTIADA is a camp made by Mapmaker42, where 30 contester fight for three island ( It's better than one island, right? )

Sign up was finished

BFTIADA Challenge 1

Challenge 1 was end, lalala

Let's see the quiz

1. how many cylindrical in this picture

Answer : well.. someone can answer this question 'CORRECT'. And answer is 0... Zero!

2. how many traingle in this picture?

Answer : 10

3. 'hsit si pdstui daei' what's sentence say?

Answer : shit it stupid idea? *facepalm*, Answer is 'This is stupid idea'

4. Which dot is center of this circle?

Answer : BlahBlahBlah It's black Dot

5. What's next country? Answer : Uruguay ( because of the order of the vowels aeiou.)

6. What's this shape call? (in video)

Answer : It's Parellelogram 

Quiz 6 Picture

Quiz 6 answer

7. What's my skype account name?

Answer : This question can troll some people, My Skype Account Name's Mapmakerjav

8. Hola mean?

Answer : Hello in Spanish 

9. 2*5/2 =?

Answer : * mean x and / mean ÷ so, 2x5÷2=5

10. Who won dream island?   

Answer : Firey, because He got 406 votes

Challenge 1 Rusult

god!! Some people don't do challenge!! AH!!

Contester Score

Basketball

1

Blocky

6

Star 

9
Cone

8

Ice-cream

4

Firey

6

Oj

3

Remote

4.5

Knife

8

Lolipop

5
Flower Pot

6

Dollar

5

Gelatin

7

Ruby

5

Cup

5

MarshMallow

9

Mirror

6

Joshua

6

Status And Ellimination Table

Contester Team  Place Reason
Tree - 33 Don't do challenge

Idle

Asset,Stuff,Blahblahblah

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.